«Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη και αγάπη, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί με αυτά τα ζώα, που θέλουν να εξαφανίσουν τους Εβραίους και τους Χριστιανούς από προσώπου γης»…

«Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη και αγάπη, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί με αυτά τα ζώα, που θέλουν να εξαφανίσουν τους Εβραίους και τους Χριστιανούς από προσώπου γης»…

Έχει απόλυτο δίκιο ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το ιστορικό και πνευματικό υπόβαθρο της διαχρονικής μάχης στη Μέση Ανατολή.

Αλίμονο στους δικούς μας, τους Χριστιανούς, που, όντας υποταγμένοι στη Μοσχοβία, θεωρούν ότι είμαστε πιο κοντά στο… Ισλάμ παρά στους Εβραίους!!!

Μην ξεχνάμε ότι οι Εβραίοι παρερμηνεύουν ή δεν κατανοούν ορθά αλήθειες αποκεκαλυμμένες από τον Θεό στον περιούσιο λαό του, τον Ισραήλ. Δεν επινοούν όμως ανίερες «αλήθειες» όπως το Ισλάμ.

Μην ξεχνάμε ότι οι Προφήτες των Εβραίων είναι και δικοί μας Προφήτες, σε αντίθεση με τους ψευδοπροφήτες του Ισλάμ.

Μην ξεχνάμε, τέλος, ότι ο ίδιος ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός επέλεξε το κατά σάρκα να γεννηθεί εξ Εβραίων και Εβραίοι ήταν οι Απόστολοί Του.

Προσοχή, ας φυλαχθούμε από τον αντισημιτισμό του ναζισμού και του κομμουνισμού, των δύο ομολόγων και συμμάχων απανθρώπων ιδεολογιών, που σήμερα αμφότερες υπηρετούνται από την ανίερη Ρωσία και τους ανίερους συμμάχους της, όπως το Ιράν.

Αλίμονο στους χλιαρούς Χριστιανούς του σήμερα που ξεχνούν ότι ο μεγαλύτερος ιστορικός εχθρός του Χριστιανισμού, μετά την ειδωλολατρία, υπήρξε το Ισλάμ.
Που ξεχνούν ότι όσα Ιερά και Όσιά μας βεβηλώθηκαν και καταπατήθηκαν, αυτό έγινε από την ανίερη σατανική θρησκεία του ψευδοπροφήτη.
Ότι οι Εβραίοι υπήρξαν οι παιδαγωγοί μας εις Χριστόν και όχι οι αντίπαλοί μας…
Ότι στο Κράτος του Ισραήλ διαφυλάχθηκαν τα προνόμια του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και η αυθεντική ελληνορθόδοξη ταυτότητά του, η οποία θα είχε ήδη διαλυθεί εάν εκεί υπήρχε αραβική κυριαρχία, όπως έγινε με το Πατριαρχείο Αντιοχείας στη Συρία…
Όσοι δεν υποστηρίζουν σήμερα το Ισραήλ, εκτός από αντίχριστοι είναι και ανθέλληνες. Τελεία και παύλα.

Ilias Anastasiadis
(Archimandrite Romanos)