Λωρίδα της Γάζας στη Λευκωσία

Πριν από λίγες ημέρες, ένας ακόμη πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ ισλαμιστών τρομοκρατών και του Ισραήλ τελείωσε. Θα ήταν πιο σωστό να πούμε ότι ο πόλεμος έχει τεθεί σε παύση μέχρι την επόμενη φορά που οι «φιλειρηνικοί Παλαιστίνιοι» αποφασίσουν ότι ήρθε η ώρα να καταστρέψουν το Ισραήλ και να σφαγιάσουν όλους τους Εβραίους, όπως δηλώνουν ανοιχτά. Αυτό καταγράφεται στο επίσημο πρόγραμμά τους. Όμως, παρ’ όλα αυτά, ολόκληρος ο κόσμος απαιτεί από το Ισραήλ να διαπραγματευτεί την ειρήνη μαζί τους και να κάνει υποχωρήσεις απέναντί τους, ασκώντας σκληρή κριτική στο Ισραήλ που τολμά να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε με την οχιά, ώστε να μην σας δαγκώσει. Ή με ένα πιράνχα, έτσι ώστε να μην σας κόψει κομμάτια από τη σάρκα σας όταν κολυμπάτε στον Αμαζόνιο.

Όλος ο κόσμος παρακολούθησε αυτόν τον πόλεμο και εξέφρασε τη στάση του απέναντι στα μέρη της σύγκρουσης. Η Κύπρος επίσης δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Ενώ οι λογικοί άνθρωποι στην Κύπρο σε ιδιωτικές συνομιλίες και σε κοινωνικά δίκτυα εξέφρασαν την υποστήριξή τους προς το Ισραήλ, Κύπριοι κομμουνιστές και αριστεροί μικρότερου διαμετρήματος οργάνωσαν μια δυνατή διαδήλωση για την υποστήριξη των Αράβων τρομοκρατών.

Στις 15 Μαΐου 2021, το ΑΚΕΛ δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook ότι υποστηρίζει τους «Παλαιστινίους» απηύθυνε προσκλητήριο σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον «Παλαιστινιακό λαό», που διοργανώθηκε στις 16 Μαΐου από αριστεριστές της ΕΔΟΝ, του κυπριακού αντίστοιχου της Κομσομόλ, στην πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία.

Το μήνυμα του ΑΚΕΛ έχει ως εξής:

«Στις δύσκολες στιγμές που περνά ο «Παλαιστινιακός λαός», το ΑΚΕΛ επιβεβαιώνει την αλληλεγγύη του. Η αιματοχυσία και ένας νέος φαύλος κύκλος βίας εναντίον αμάχων πρέπει να τερματιστούν αμέσως. Ο μόνος δρόμος για ένα ειρηνικό μέλλον για τους Παλαιστίνιους και τους Ισραηλινούς είναι ο τερματισμός της κατοχής και της εποίκησης από μέρους του Ισραήλ και η αναγνώριση ενός ανεξάρτητου και βιώσιμου Παλαιστινιακού κράτους εντός των συνόρων του 1967 με την Ανατολική Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του».

Όπως φαίνεται από το κείμενο της δημόσιας έκκλησης, οι κομμουνιστές είναι εξοργισμένοι από τη βία και τα θύματα μεταξύ αμάχων στην «Παλαιστίνη». Η παρουσία ισραηλινών θυμάτων στα χέρια Παλαιστινίων τρομοκρατών δεν εξοργίζει το ΑΚΕΛ.

Επίσης, οι Κύπριοι κομμουνιστές δεν εξοργίζονται από τους 500.000 που σκοτώθηκαν στη Συρία, τις εκατοντάδες χιλιάδες θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας στη Μέση Ανατολή, την Αφρική, το Αφγανιστάν ή το Πακιστάν. Προφανώς, επειδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι σκοτώθηκαν από Μουσουλμάνους.

Αλλά μόλις οι Εβραίοι σκοτώσουν έναν τρομοκράτη στη σκηνή του εγκλήματος, τότε οι κομμουνιστές της Κύπρου και όλου του κόσμου αρχίζουν να φωνάζουν, ξεσχίζοντας τα λαρύγγια τους, για τα εγκλήματα του Ισραήλ.

Η απάτη και η υποκρισία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των κομμουνιστών και της ιδεολογίας τους. Ανακοινώνοντας τη δράση του υπέρ των Παλαιστινίων, το ΑΚΕΛ ψεύδεται και υποκρίνεται.

Η λεγόμενη «Παλαιστίνη» δεν τελεί υπό κατάληψη εδώ και πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, το Ισραήλ απέσυρε τα στρατεύματα και τους οικισμούς του από τη Λωρίδα της Γάζας το 2005. Η προοδευτική ανθρωπότητα, με χαρά που ανάγκασε το Ισραήλ να φύγει από τη Γάζα, έριξε εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη του τομέα.

Τι έχουν κάνει οι Παλαιστίνιοι με αυτά τα χρήματα; Έχουν χτίσει σχολεία, νοσοκομεία, δρόμους; Όχι. Κατασκεύασαν και αγόρασαν πολλούς καλούς και ακριβούς πυραύλους και άρχισαν να βομβαρδίζουν το Ισραήλ. Κατασκεύασαν πολλές υπόγειες σήραγγες και άρχισαν να τις χρησιμοποιούν για να επιτεθούν στους Ισραηλινούς. Αγόρασαν πολλά όπλα και άρχισαν να εισβάλλουν στο Ισραήλ και να σκοτώνουν πολίτες. Αγόρασαν πολλά εκρηκτικά και άρχισαν να ανατινάζουν λεωφορεία με ανθρώπους σε ισραηλινές πόλεις.

Η διεθνής κοινότητα δεν αντέδρασε καθόλου και δεν καταδίκασε τους «φιλειρηνικούς Παλαιστίνιους». Όμως όλοι καταδικάζουν ομόφωνα το Ισραήλ όταν καταπολεμά την τρομοκρατία. Ακόμα και όταν «ειρηνικοί Παλαιστίνιοι» οργανώνουν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, το Ισραήλ κατηγορείται για αυτό. Παραλογισμός.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες, διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις συνεχίζουν να στέλνουν χρήματα στη Γάζα. Με αυτά τα χρήματα, οι Παλαιστίνιοι αγόρασαν και συγκέντρωσαν ακόμη περισσότερους πυραύλους. Η Χαμάς, με την πλήρη υποστήριξη αμάχων πολιτών από τη Λωρίδα της Γάζας, εγκατέστησε αυτούς τους πυραύλους στις στέγες των κατοικιών, σε σχολεία του ΟΗΕ, σε νοσοκομεία, τζαμιά, σε νηπιαγωγεία και άρχισε να τους εκτοξεύει ακόμη περισσότερο κατά του Ισραήλ και να απαιτεί ακόμη περισσότερα χρήματα από την παγκόσμια κοινότητα. Η παγκόσμια κοινότητα ανταποκρίθηκε σε αυτή την απαίτηση και το χρήμα έρρευσε στη Γάζα σαν ποτάμι.

Κάθε φορά που οι Παλαιστίνιοι από τη Λωρίδα της Γάζας βομβαρδίζουν τις ισραηλινές πόλεις, η παγκόσμια κοινότητα δεν το παρατηρεί — είναι δυσαρεστημένοι και καταπιεσμένοι. Κάθε φορά που οι Ισραηλινοί απαντούν σε αυτό το βομβαρδισμό, η παγκόσμια κοινότητα είναι εξοργισμένη και καταδικάζει με θυμό την ισραηλινή επιθετικότητα — είναι αιμοδιψείς Εβραίοι.

Δεν συμβαίνει ποτέ να πει κάποιος στους Παλαιστινίους να μην εκτοξεύουν πυραύλους κατά των Εβραίων, ώστε να μην δεχθούν ως αντίποινα βομβιστικές επιθέσεις από τους Εβραίους. Αντίθετα, ένας κόσμος υπό την ηγεσία σοσιαλιστών, αριστεριστών και απλώς χρήσιμων ηλιθίων ενθαρρύνει τους Άραβες της Γάζας και καταδικάζει το Ισραήλ.

Μια πολύ περίεργη κατάσταση λαμβάνει χώρα.

Οι Εβραίοι θέλουν την ειρήνη και να αφεθούν στην ησυχία τους. Το Ισραήλ δεν επιτίθεται σε κανέναν, αμύνεται και αντεπιτίθεται μόνο. Αλλά είναι το Ισραήλ και οι Εβραίοι σε όλο τον κόσμο που θεωρούνται επιτιθέμενοι και κακοί, ένοχοι για όλα τα προβλήματα.

Οι Παλαιστίνιοι δεν θέλουν ειρήνη. Θέλουν να σφαγιάσουν όλους τους Εβραίους και τους Χριστιανούς και να καταστρέψουν το Ισραήλ και τον υπόλοιπο κόσμο. Το δηλώνουν ανοιχτά. Το φωνάζουν. Αλλά ο κόσμος δεν το ακούει.

Οι Παλαιστίνιοι, και μάλιστα οι Άραβες γενικά, έχουν επιτεθεί στο Ισραήλ πολλές φορές και απειλούν να το πράξουν περισσότερες από μία φορές. Αλλά οι Άραβες σε όλο τον κόσμο θεωρούνται ειρηνικοί, καταπιεσμένοι και ακίνδυνοι.

Οι Εβραίοι έδωσαν στον κόσμο έναν τεράστιο αριθμό επιστημόνων, συγγραφέων, συνθετών, μουσικών, φιλοσόφων, καλλιτεχνών, εφευρετών, γιατρών. Παράγουν τεράστια ποσότητα υλικών και πνευματικών αξιών για την ανθρωπότητα.

Αλλά ο κόσμος δεν τους γουστάρει, για να το θέσω ήπια.

Οι Παλαιστίνιοι δεν παράγουν τίποτα παρά μόνο τρόμο. Έδωσαν στην ανθρωπότητα έναν τεράστιο αριθμό τρομοκρατών και δολοφόνων. Αλλά ο κόσμος τους αγαπά και τους συμπονά. Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί.

Πάντα ήταν έτσι. Έτσι ήταν και αυτή τη φορά.

Υπήρξε, ωστόσο, μια σύντομη περίοδος που οι Άραβες της Λωρίδας της Γάζας δεν βομβάρδιζαν το Ισραήλ. Όταν ο κακός και δύστροπος πράκτορας του Πούτιν, ο Τραμπ, έκοψε τη χρηματοδότηση προς τους Παλαιστινίους, πιστεύοντας ορθά ότι τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων δεν πρέπει να προορίζονται για τη χρηματοδότηση της αραβικής τρομοκρατίας.

Αλλά ο Τραμπ, κατά την άποψη των αριστεριστών, είναι κακός, οπότε καταδικάζεται για αυτό.

Από την άλλη πλευρά, ο καλός, αριστερός Μπάιντεν αποκατέστησε τη χρηματοδότηση Παλαιστινίων τρομοκρατών και τώρα ο βομβαρδισμός ξαναρχίζει. Αυτό, κρίνοντας από την αντίδραση του αριστερού τύπου και των αριστερών όλων των χωρών, είναι καλό και όλοι τον αγαπούν για αυτό.

Διαδήλωση στις 16 Μαΐου 2021 στη Λευκωσία. Φωτογραφία: Avant-garde.com.cy

Επιστρέφοντας στα γεγονότα στην Κύπρο, πρέπει να πούμε ότι αυτή η θέση των ηγετών του ΑΚΕΛ, με την πρώτη ματιά, φαίνεται παράλογη. Στην πραγματικότητα, οι ηγέτες του ΑΚΕΛ γνωρίζουν και κατανοούν τα πάντα πολύ καλά. Αλλά ταυτόχρονα ουρλιάζουν με συνθήματα Σοβιετικής, και τώρα Ρωσικής, προπαγάνδας. Αυτό συμβαίνει επειδή βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Αυτή είναι η δουλειά τους.

Από την αρχή της ύπαρξής τους, οι Κύπριοι κομμουνιστές έχουν υποστηριχθεί από την ΕΣΣΔ / Ρωσία. Αποτελούν τους παράγοντες της πολιτικής της στην Ανατολική Μεσόγειο και ένα εργαλείο για τη δημιουργία και τη διατήρηση συγκρούσεων στην περιοχή.

Οι κομμουνιστές θρηνούν την αιματοχυσία, τον φαύλο κύκλο βίας και τις απώλειες αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας. Αλλά απέτυχαν να παρατηρήσουν ότι οι Παλαιστίνιοι ήταν, όπως πάντα, οι πρώτοι που εκτόξευσαν ρουκέτες κατά ισραηλινών πόλεων, κρυμμένοι πίσω από τον πληθυσμό της Γάζας ως ανθρώπινη ασπίδα. Οι κάτοικοι της Γάζας δεν φαίνεται να νοιάζονται γι’ αυτό.

Η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ έχουν εκτοξεύσει περισσότερες από 4.500 ρουκέτες ενάντια σε ειρηνικές πόλεις του Ισραήλ. Αλλά το κακό, σύμφωνα με το ΑΚΕΛ, είναι ακόμα το Ισραήλ.

Ακολουθώντας τη λογική των Κυπρίων κομμουνιστών, εάν η Τουρκία βομβάρδιζε την Κύπρο με περισσότερους από 4.500 πυραύλους — προσέξτε: με περισσότερους από τεσσεράμισι χιλιάδες πυραύλους (!)- και οι Κύπριοι τολμούσαν να αμυνθούν, τότε η Κύπρος θα έπρεπε να κατηγορηθεί. Και οι κομμουνιστές θα είχαν προβεί σε διαμαρτυρία ενάντια στην επιθετικότητα του «Κυπριακού στρατού» κατά της «φιλειρηνικής Τουρκίας».

Όλα αυτά φαίνονται ως ένα παράλογο, γελοίο και ακατανόητο παραλήρημα.

Αν και στην πραγματικότητα όλα είναι λογικά και απλά.

Τόσο ο «Παλαιστινιακός λαός» όσο και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κύπρου είναι σχέδια της KGB της ΕΣΣΔ. Και τα δύο αυτά σχέδια επινοήθηκαν, χρηματοδοτούνται, υποστηρίζονται και οπλίζονται από τη Μόσχα.

Το Cyprus Daily News έγραψε λεπτομερώς για το τι είναι το Κυπριακό Κομμουνιστικό Κόμμα στο άρθρο «Οι κομμουνιστές της Κύπρου και οι πράκτορες της Μόσχας».

Ποιος είναι ο «λαός της Παλαιστίνης»;

Μέχρι το 1967, δεν υπάρχει καμία αναφορά γι’ αυτόν. Κανείς δεν τον είχε δει ούτε ήξερε για την ύπαρξή του μέχρι το τέλος του Πολέμου των Έξι Ημερών του 1967. Μετά τη συντριπτική ήττα των αραβικών στρατευμάτων, στα άδυτα της KGB χαλκεύθηκε ένα σχέδιο για έναν ανταρτοπόλεμο μέσω αντιπροσώπων εναντίον του Ισραήλ.

Έτσι γεννήθηκε ο «Παλαιστινιακός λαός».

Δεν υπάρχει «Συριακός λαός» ή «Αραβικός λαός» στον κόσμο. Είναι όλοι Άραβες. Και μόνο για το Ισραήλ στη Μόσχα επινόησαν τους «Παλαιστίνιους» Άραβες. Σε αυτό το «λαό» στρατολόγησαν όλα τα σκουπίδια της Μέσης Ανατολής, που ήταν αδρανείς και περιπλανώμενοι στις ερήμους, και τους ανακήρυξαν ως τον «πολύπαθο λαό της Παλαιστίνης».

Οι Σοβιετικές ειδικές υπηρεσίες τους όπλισαν, τους έντυσαν, τους τάισαν, τους εκπαίδευσαν και τους έστειλαν στον πόλεμο με το Ισραήλ.

Στην ΕΣΣΔ, στις στρατιωτικές βάσεις της GRU και στις στρατιωτικές σχολές, χιλιάδες Άραβες εκπαιδεύτηκαν στην τρομοκρατία. Ήταν οι Σοβιετικές ειδικές υπηρεσίες που τους δίδαξαν την αεροπειρατεία αεροσκαφών.

Η ΕΣΣΔ οργάνωσε, με τη βοήθεια των αριστερών της Δύσης και άλλων χρήσιμων ηλιθίων, μια συγκαλυμμένη εκστρατεία προπαγάνδας για το «βασανισμένο λαό της Παλαιστίνης» και τώρα ολόκληρος ο κόσμος θρηνεί για τα «βάσανά» τους.

Τα βάσανα των Αράβων είναι, φυσικά, υπαρκτά, αλλά έχουν τη ρίζα τους στη φύση των αραβικών καθεστώτων που τους κυβερνούν, όχι στο Ισραήλ. Η κακοδαιμονία των Παλαιστινίων είναι πραγματική, αλλά η αιτία της είναι η Χαμάς και όχι το Ισραήλ.

Από τις πρώτες μέρες της γέννησης του «Παλαιστινιακού λαού», το Κυπριακό Κομμουνιστικό Κόμμα τον υποστηρίζει με άμεση εντολή από τη Μόσχα. Είναι καθαρά επιχειρηματική, συναδελφική, συγγενική υπόθεση, αφού έχουν κοινές ρίζες.

Μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, τίποτα δεν άλλαξε. Η Ρωσία συνεχίζει να οπλίζει, εκπαιδεύει, χρηματοδοτεί και υποστηρίζει Παλαιστίνιους τρομοκράτες. Και όχι μόνο αυτούς. Σχεδόν όλες οι τρομοκρατικές ομάδες στον κόσμο συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με τη Μόσχα.

Η συνέχεια είναι άμεση, κληρονομική. Ο Πριμακόφ ο εγγονός συνεχίζει το έργο του Πριμακόφ του παππού.

Αλλά ας επιστρέψουμε στη διαδήλωση στη Λευκωσία.

Το ΑΚΕΛ και η ΕΔΟΝ απηύθυναν προσκλήσεις στη διαδήλωση σε όλες τες «Παλαιστινιακές» και Αραβικές οργανώσεις στην Κύπρο. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες από αραβικές και μουσουλμανικές χώρες ενημερώθηκαν για την επερχόμενη διαδήλωση. Το ΑΚΕΛ οργάνωσε τη μεταφορά παράνομων Αράβων από διάφορες πόλεις της Κύπρου στη Λευκωσία. Μπορεί κανείς να νιώσει τη σχολή των Μπολσεβίκων…

Η διαδήλωση, η οποία προσέλκυσε περίπου πεντακόσια άτομα, σχεδόν αμέσως μετατράπηκε σε βίαιες ταραχές, τόσο χαρακτηριστικό για τους Άραβες όταν συγκεντρώνονται.

Όλα αυτά συνοδεύονταν από την ψαλμωδία του «Allahu Akbar» (Ο Θεός είναι μεγάλος) και τις απειλές κατά του Ισραήλ και της Αμερικής. Αραβόφωνοι αυτόπτες μάρτυρες μας είπαν ότι το πλήθος των Αράβων στη διαδήλωση φώναζε, μεταξύ άλλων, απειλές εναντίον των Κυπρίων. Πολλοί από αυτούς τους «ειρηνικούς», «ταλαιπωρημένους» Άραβες φώναζαν συνθήματα και εκκλήσεις για «απελευθέρωση της Μουσουλμανικής γης της Κύπρου από τους Χριστιανούς εισβολείς».

Μια εξήγηση πρέπει να γίνει εδώ. Το γεγονός είναι ότι σύμφωνα με το Ισλαμικό δόγμα, ολόκληρος ο κόσμος, χωρίς εξαίρεση, πρέπει να είναι εξισλαμισμένος. Σύμφωνα με το ίδιο Ισλαμικό δόγμα, ολόκληρος ο κόσμος χωρίζεται σε δύο κατηγορίες:

Το Dar al-Harb είναι η επικράτεια του πολέμου και το Dar al-Islam είναι η επικράτεια του Ισλάμ. Υπάρχει επίσης μια ενδιάμεση κατηγορία, το Dar al-sulkh ή Dar al-ahd: η επικράτεια του κόσμου. Αλλά αυτός ο όρος εφαρμόζεται σε χώρες που δεν έχουν καταφέρει ακόμη να κατακτήσουν.

Δεδομένου ότι η Κύπρος κάποτε ανήκε στη Μουσουλμανική Τουρκία, κατά την άποψη των υπερασπιστών μιας ελεύθερης «Παλαιστίνης» που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Λευκωσίας, είναι αναμφίβολα το Dar al-Islam. Δηλαδή, σύμφωνα με την πλειοψηφία αυτών που συγκεντρώθηκαν για τη δράση που διοργάνωσαν οι κομμουνιστές στη Λευκωσία, η Κύπρος είναι ένα μουσουλμανικό έδαφος που καταλαμβάνεται προσωρινά από Χριστιανούς αλλοδαπούς και πρέπει να ανήκει σε αυτούς, τους πιστούς υπερασπιστές της «Παλαιστίνης».

Το ίδιο βλέπουμε με ορισμένες παραλλαγές σε όλο τον κόσμο. Μόλις εμφανιστεί σημαντικός αριθμός μουσουλμάνων σε οποιαδήποτε χώρα, αρχίζουν αμέσως να αγωνίζονται για την ελευθερία της «Παλαιστίνης» και για την εισαγωγή του Ισλαμικού νόμου, της Σαρία. Κατά κανόνα, αυτός ο αγώνας παίρνει τη μορφή καθημερινής τρομοκρατίας του πληθυσμού εκείνων των χωρών που έχουν περιθάλψει αυτά τα «θύματα» του ισραηλινού στρατού.

Έως ότου οι Ευρωπαίοι αρχίσουν να λαμβάνουν υπόψη την ισλαμική κοσμοθεωρία όταν αναλύουν τον Μουσουλμανικό χώρο και τον Αραβικό κόσμο, δεν θα καταλάβουν την ουσία του τι συμβαίνει.

Αρχικά, κάτοικοι πολλών ευρωπαϊκών χωρών εξεπλάγησαν από την έλλειψη ευγνωμοσύνης μεταξύ των μεταναστών από αραβικές χώρες για το γεγονός ότι οι Ευρωπαίοι τους πρόσφεραν άσυλο. Επιπλέον, αυτοί οι Άραβες μετανάστες, αντί να εκφράζουν ευγνωμοσύνη, απαιτούν συνεχώς από τους Ευρωπαίους όλο και περισσότερα προνόμια για τον εαυτό τους. Τώρα οι Ευρωπαίοι δεν εκπλήσσονται πλέον… Τώρα αρχίζουν σταδιακά να καταλαβαίνουν ότι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι θεωρούν ολόκληρο τον κόσμο δικό τους.

Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να συνεχίσει να υπάρχει. Σε αυτήν την περίπτωση, πολεμά τον επιτιθέμενο. Σήμερα το Ισραήλ αγωνίζεται για να υπερασπιστεί την επικράτειά του και τον λαό του.

Αλλά το Ισραήλ δεν αγωνίζεται μόνο για τον εαυτό του. Με την καταπολέμηση των φανατικών ισλαμιστών στη Γάζα, το Ισραήλ νικά τον ισλαμικό ολοκληρωτισμό που είναι ανεξέλεγκτος στην Ευρώπη.

Το Ισραήλ αγωνίζεται επίσης για το μέλλον της Ευρώπης.

Στην Ευρώπη όμως υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός εκφυλισμένων, χρήσιμων ηλιθίων και απλά προδοτών που είναι στο πλευρό των φανατικών του Ισλάμ.

Στις 16 Μαΐου 2021, το ΑΚΕΛ έκανε το πρώτο βήμα για να κάνει τον αραβικό τρόμο καθημερινό φαινόμενο στην Κύπρο. Και δεδομένης της εγγύτητας της Τουρκίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κομμουνιστές έχουν την πιθανότητα να το επιτύχουν.

Το ΑΚΕΛ οργάνωσε και έφερε εκατοντάδες Άραβες στο κέντρο της πρωτεύουσας της Κύπρου, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι παράνομοι, πολλοί από αυτούς είναι μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, και τους έδωσε την ευκαιρία, υπό την αιγίδα του, να εκδηλώσουν ατιμώρητα τη μανία τους.

Το ΑΚΕΛ τους έδωσε την ευκαιρία να αισθανθούν τη δύναμη και την ενότητα τους. Το ΑΚΕΛ τους ενέπνευσε επιθετικές κραυγές και συνθήματα, με κάθε δυνατό τρόπο έδειξε υποστήριξη και επιδοκιμασία για τις πράξεις τους. Τους ενθάρρυνε.

Και πόσο χρειάζονται οι «τρυφερές και ευάλωτες ψυχές» των πολεμιστών του Αλλάχ; Τους αρκεί να νιώσουν την ατιμωρησία και την ανεκτικότητα απέναντί τους. Και μετά αλίμονο για τη χώρα και τους ανθρώπους που τους άφησαν. Διαβάστε την ιστορία της ισλαμικής κατάκτησης.

Το ΑΚΕΛ ενθάρρυνε σκόπιμα τους διαδηλωτές που προκάλεσαν ταραχές, κάτι που αποτελεί κοινή τακτική όλων των κομμουνιστικών κομμάτων στον κόσμο. Όλοι οι κομμουνιστές στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου, δημιουργούν έτσι για λογαριασμό τους αποσπάσματα μαχητών από κάθε λογής όχλο, σχηματίζοντας με τον τρόπο αυτό μια μάζα μελλοντικών ψηφοφόρων και υποστηρικτών τους. Οι λογικοί άνθρωποι δεν θα υποστηρίξουν τους κομμουνιστές.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί πλήθη Αράβων παράνομων μεταναστών για τους δικούς του πολιτικούς σκοπούς.

Το Κυπριακό Κομμουνιστικό Κόμμα ενθαρρύνει την παράνομη μετανάστευση στην Κύπρο μέσω των ελεγχόμενων ΜΚΟ για να αυξήσει τον αριθμό των υποστηρικτών του, κυρίως για μαζικές διαδηλώσεις και ταραχές στους δρόμους. Το ΑΚΕΛ αγωνίζεται για κάθε παράνομο μετανάστη, για κάθε παραβάτη των νόμων της Κύπρου. Το ΑΚΕΛ καλύπτει αυτήν την καταστροφική δραστηριότητα με όμορφα μπολσεβίκικα συνθήματα αλληλεγγύης, αδελφοσύνης και ειρήνης. Τα έχουμε ήδη ζήσει όλα αυτά στην ΕΣΣΔ.

Το ΑΚΕΛ δημιουργεί τη δική του Λωρίδα της Γάζας στην Κύπρο και θα τη χρησιμοποιήσει ως όπλο στον πολιτικό αγώνα.

Αυτό το παράδειγμα δείχνει ξεκάθαρα πώς αλληλοεπιδρούν και αλληλοϋποστηρίζονται οι δύο καταστροφικές δυνάμεις που δημιουργήθηκαν από τη Μόσχα. Σήμερα, όλα αυτά είναι δυνατά μόνο χάρη στη χρηματοδότηση και την υποστήριξη της Ρωσίας.

Η Ρωσία έχει δημιουργήσει, χρηματοδοτεί και υποστηρίζει όλα τα κομμουνιστικά κόμματα στον κόσμο. Η Ρωσία έχει δημιουργήσει, χρηματοδοτεί και υποστηρίζει τις περισσότερες τρομοκρατικές οργανώσεις στον κόσμο.

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτή η δράση δεν πραγματοποιήθηκε χωρίς τη συμμετοχή των συντρόφων μας στη Μόσχα. Το λιγότερο, οι τοπικοί κομμουνιστές έλαβαν σίγουρα οδηγίες και εγχειρίδια για τη συγκρότηση των κομμάτων και τον πολιτικό αγώνα από το κτίριο της πλατείας Λουμπιάνκα. Όλα είναι πολύ χαρακτηριστικά και οικεία. Σύμφωνα με την KGB.

Είναι προφανές ότι τα συμφέροντα των Κομμουνιστών της Κύπρου και των Αράβων παράνομων μεταναστών, μεταξύ των οποίων υπάρχουν πολλά μέλη ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων, συμπίπτουν.

Η συμμαχία Αράβων παράνομων μεταναστών και κομμουνιστών είναι ήδη ένα τετελεσμένο γεγονός, μια σαφή εκδήλωση του οποίου είδαμε στη Λευκωσία στις 16 Μαΐου.

Οι κομμουνιστές και τα αφεντικά τους στη Μόσχα θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αυτής της δράσης. Κατάφεραν να στρατολογήσουν, να οργανώσουν και να συγκεντρώσουν ένα άγριο, ανεξέλεγκτο πλήθος που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν στο μέλλον.

Είναι αλήθεια ότι οι ίδιοι οι διοργανωτές σοκαρίστηκαν από τη συμπεριφορά των «πολύπαθων ειρηνικών Παλαιστινίων» στο κέντρο της πρωτεύουσας της Κύπρου. Οι Κύπριοι δεν είναι πολύ εξοικειωμένοι με τον εθνικό χαρακτήρα των ειρηνικών και δυστυχισμένων «Παλαιστινίων» που καταπιέζονται από τους κακούς, επιθετικούς Εβραίους.

Η αγριότητα, η ανεξέλεγκτη τάση για βία, χαρακτηριστικά των περισσότερων Αράβων, τρόμαξαν τους διοργανωτές που συντόμευσαν επειγόντως την εκδήλωση. Τους κατέστη σαφές ότι εάν η εκδήλωση διαρκούσε λίγο περισσότερο χρόνο, τότε ολόκληρο το πλήθος των «ειρηνικών Αράβων» θα ξεκινούσε έναν αγώνα για την ελευθερία της «Παλαιστίνης» στους δρόμους της Λευκωσίας, ο οποίος θα είχε ως αποτέλεσμα μια καταστραμμένη πόλη με βουνά από πτώματα στους δρόμους.

Όπως δείχνει η πρακτική, οι «Παλαιστίνιοι» δεν νοιάζονται πού θα σκηνοθετήσουν την Ιντιφάντα. Έχουν αποδείξει πολλές φορές την ικανότητά τους να διεξάγουν πόλεμο για την ελευθερία της «Παλαιστίνης» χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την «Παλαιστίνη», σκοτώνοντας και τραυματίζοντας χιλιάδες αθώους ανθρώπους σε διάφορες χώρες.

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι στην Κύπρο θα συμπεριφέρονται διαφορετικά όταν έχουν βρει προστασία και έμπνευση στο πρόσωπο ενός κοινοβουλευτικού κόμματος της χώρας, την οποία μπορούν εύκολα να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης για την ελευθερία της «Παλαιστίνης».

Αυτό είναι, άλλωστε, ό,τι μόνο ξέρουν και ό,τι μόνο θέλουν να κάνουν.

Μπόρις Ντεμάς