Ούτε και ένας, ούτε και μία σε αυτά τα αίσχη !

Εάν κάποιοι σκέφτεστε να πάτε στην πορεία «για την Παλαιστίνη» στη Λάρνακα, καλό είναι να γνωρίζετε ότι αυτοί που τη διοργανώνουν είναι ίδιοι που το περασμένο Σάββατο όταν οι τρομοκράτες έσφαζαν ακόμα κόσμο στο νότιο Ισραήλ πανηγύριζαν στις Φοινικούδες και μοίραζαν γλυκά, εκθέτοντας και περιφρονώντας τον τόπο που μεγαλόψυχα τους φιλοξενεί. Και μετά απειλούσαν όσους τους επέκριναν.

Τη διοργανώνουν παρέα με τους εγχώριους απολογητές της τρομοκρατίας στην άκρα αριστερά οι οποίοι, όπως και οι ομοϊδεάτες τους αλλού, έχουν μετατρέψει σε… σύμβολο τα αλεξίπτωτα πλαγιάς τα οποία χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες για να περάσουν στο Ισραήλ από τη Γάζα να σφάξουν 1,200 άτομα, να βιάσουν γυναίκες και παιδιά και να πάρουν ομήρους.

Εκεί κυρίαρχο θα είναι και το σύνθημα «Khaybar Khaybar ya yahud» η νέα μόδα στις διαδηλώσεις των υποστηρικτών της Χαμάς σ’ όλο τον κόσμο.

Είναι είναι ένα κάλεσμα για σφαγή των Εβραίων το οποίο υπάρχει από το 628 μ.Χ. όταν κατά την παράδοση ο Μωάμεθ κατηγόρησε τους Εβραίους στην επαρχία Χεζάζ στη σημερινή Σαουδική Αραβία ότι συνωμοτούσαν εναντίον του έτσι που να διατάξει τη σφαγή τους.

Το Khaybar είναι μια όαση στην οποία έγινε η μάχη. Και το σύνθημα μεταφράζεται ως «Khaybar Khaybar ω Εβραίοι, ο στρατός του Μωάμεθ θα επιστρέψει»

Όσοι πάτε, μην πείτε ότι δεν ξέρατε μετά, τι πραγματικά κρύβεται πίσω και ποιο είναι το πραγματικό μήνυμα πίσω τάχα από τις γυναίκες που προσκαλούν. Τις αόρατες κατά τα άλλα γυναίκες τις οποίες τις έβγαλαν από τις κουζίνες για να παραπλανήσουν.

Δεν θα υποστηρίξετε την Παλαιστίνη αλλά τη Χαμάς και τα εγκλήματά της.

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Κύπριος σ’ αυτό το αίσχος!

Η Κύπρος δεν είναι χώρα — υποστηρικτής κτηνωδιών και τρομοκρατών. Όποιος γουστάρει τη Χαμάς να πάει να τη βρει.

Είναι ντροπή να συμβαίνουν στο έδαφός μας αυτές οι αθλιότητες.

Είναι καιρός να προστατέψουμε τη χώρα μας και να απαιτήσουμε σεβασμό της.

Costas Constantinou