Νέα μονάδα Σιν Μπετ (Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας) ιδρύθηκε για την εξάλειψη των μελών της Χαμάς που διέπραξαν τη βάναυση επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

Νέα μονάδα Σιν Μπετ (Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας) ιδρύθηκε για την εξάλειψη των μελών της Χαμάς που διέπραξαν τη βάναυση επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

 

Νέα μονάδα Σιν Μπετ ιδρύθηκε για την εξάλειψη των μελών της Χαμάς που διέπραξαν τη βάναυση επίθεση της 7ης Οκτωβρίου

επιμέλεια: TJVNews.com

Η Σιν Μπετ (Γενική Υπηρεσία Ασφαλείας)  έχει πλέον δημιουργήσει μια νέα μονάδα με το όνομα Nili, ένα ακρωνύμιο στα εβραϊκά για το «Η Αιωνιότητα του Ισραήλ δεν θα λέει ψέματα» στην αποφασιστική προσπάθειά της να βρει  όλους όσους εμπλέκονται στη βάναυση τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς που άφησε πάνω από 1.400 Ισραηλινούς νεκρούς το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Jerusalem Post.

Η μονάδα είναι αφιερωμένη στο κυνήγι και την εξόντωση κάθε ατόμου που έπαιξε ρόλο στη σφαγή στους οικισμούς του δυτικού Νεγκέβ πριν από δύο εβδομάδες, ανέφερε η JPost.

Αυτή η συγκεκριμένη δύναμη που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Σιν Μπετ δημιουργήθηκε με σκοπό να στοχεύσει μέλη μιας ειδικής μονάδας καταδρομέων στη στρατιωτική πτέρυγα της Χαμάς που ονομάζεται Nukhba (ελίτ) που διείσδυσε στο Ισραήλ εκείνο το μοιραίο πρωινό και ενεπλάκη σε μαζικές δολοφονίες σε 22 κοινότητες στο νότιο Ισραήλ και φυλάκια του IDF (Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις), ανέφερε η έκθεση.  Αφού διέπραξαν αυτές τις αποτρόπαιες φρικαλεότητες, επέστρεψαν στη Γάζα.

Η έκθεση JPost πρόσθεσε ότι τα μέλη αυτής της νέας μονάδας επιχειρούν ανεξάρτητα από άλλες μονάδες Διοίκησης και Ελέγχου που επικεντρώνονται στην εξουδετέρωση πυρήνων κρούσης και υψηλόβαθμων τρομοκρατών.

Εντός της μονάδας τόσο το προσωπικό πληροφοριών όσο και οι επιτόπιοι εργάζονται για την επίτευξη αυτής της συγκεκριμένης αποστολής, ανέφερε η έκθεση JPost.

Το περασμένο Σάββατο, ο Αλί Καντί, διοικητής της δύναμης της Χαμάς Νούχμπα και βασικός παράγοντας στην επίθεση στη συνοριακή περιοχή, εξουδετερώθηκε, όπως ανέφερε η JPost.  Την επόμενη μέρα είδε την εξάλειψη μιας άλλης ηγετικής φυσιογνωμίας, του Billal Al Kedra, ο οποίος πρωτοστάτησε στη θανατηφόρα επιδρομή στο Nirim.

Original CDN.