Η Ρωσία είναι ο δημιουργός της αραβικής τρομοκρατίας

Οι Άραβες πληρώνουν ακριβά την «μαθητεία» τους στους Ρώσους Μπολσεβίκους και Σοβιετικούς, από τους οποίους διδάχθηκαν την τρομοκρατία. Άλλωστε, κάθε τρομοκρατία επί της γης έχει «μαρξιστικό»-σοβιετικό-ρωσικό πρόσημο. Όπως είχε και η δική μας «17 Νοέμβρη»…

Και σήμερα οι Άραβες σύμμαχοι στον Άξονα του Κακού (μαζί με Ρωσία, Ιράν και την… πονηρή Κίνα) παπαγαλίζουν και την ανιστόρητη και αναθεωρητική ρητορική των Ρώσων: αποκαλούν τους Εβραίους… «Ναζί»!!! Όπως οι Ρώσοι τους Ουκρανούς… Δηλαδή, πλήρης ανατροπή της λογικής και χυδαίος βιασμός της συλλογικής ιστορικής μνήμης.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία συνθηκολόγηση με το Κακό. Και πρέπει να το πάρουμε απόφαση: ή αυτοί ή εμείς. Πρέπει να το καταλάβουμε και να μην αφήνουμε τους εαυτούς μας να υποκύπτουν στο συναισθηματικό εκβιασμό των προπαγανδιστών του Άξονα του Κακού.

Αν στην εποχή του Β΄ ΠΠ υπήρχαν… «έγκριτα» διεθνή ΜΜΕ να καλύπτουν μονομερώς υπέρ του Χίτλερ τα γεγονότα (αχ, τι παθαίνουν οι καημένοι οι «άμαχοι» του Βερολίνου από τους… αδίστακτους Συμμάχους!!!…), όπως δηλαδή κάνουν σήμερα τα εκπορνευθέντα από το μαρξισμό και την αριστερίλα ΜΜΕ της Δύσης υπέρ των τρομοκρατών και των «αμάχων» της Χαμάς, θα είχαμε χάσει τον πόλεμο και σήμερα όλος ο κόσμος θα ήταν Γ΄ Ράιχ…

Μεγάλη η ξεφτίλα για τους «ανθρωπιστές» και «δικαιωματιστές» της Δύσης, που αφού άνοιξαν κερκόπορτες και αλλοίωσαν τον Χριστιανικό και Ελληνορωμαϊκό Δυτικό Πολιτισμό με τους τζιχαντιστές μουλάδες, σήμερα εγκαλούν το Ισραήλ για τη νόμιμη άμυνά του απέναντι στους ειδεχθείς και βάρβαρους τρομοκράτες! Το Ισραήλ, που, μαζί με την ηρωική Ουκρανία, αποτελούν έσχατα και προκεχωρημένα φυλάκια ανάσχεσης της βαρβαρότητας για λογαριασμό του Ελεύθερου Κόσμου.

Συγκλονιστικές σίγουρα οι εικόνες καταστροφής και το βαρύ τίμημα που πληρώνουν οι άμαχοι (?) στα διασταυρούμενα πυρά στη Γάζα. Όμως, την ευθύνη για αυτό δεν την έχει το Ισραήλ, το οποίο δίνει δίκαιο και επιβεβλημένο αγώνα επιβίωσης απέναντι σε ανελεύθερα, αυταρχικά, κυριολεκτικώς σατανικά, καθεστώτα που το περιβάλλουν.

Την ευθύνη την έχουν οι ισλαμοφασίστες τρομοκράτες που έχουν μετατρέψει όλους τους «αμάχους» στη Γάζα σε «ιερούς μαχητές» και ψευδο-«μάρτυρες»… Άμαχοι που είτε εκούσια είτε ακούσια γίνονται «ασπίδες» του Κακού, παύουν πλέον να θεωρούνται άμαχοι. Είναι νόμιμος στόχος κάθε δίκαια αμυνόμενης χώρας, κάθε Λαού που υπερασπίζεται τα δίκαια, τα ιερά και τα όσιά του.

Δυστυχώς, όλα τα νοσοκομεία, τα σχολεία, ακόμη και οι χώροι λατρείας, στην ελεγχόμενη από τους τρομοκράτες Γάζα έχουν γίνει γιάφκες, καταγώγια και ορμητήρια των τρομοκρατών, με ευθύνη φυσικά και των ιδίων των Παλαιστινίων, που απέρριψαν την μετριοπαθή Φατάχ και αγκάλιασαν τους εγκληματίες της Χαμάς.

Εν τέλει, στους κατοίκους της βόρειας Γάζας, το Ισραήλ έδωσε, επί δύο τουλάχιστον εβδομάδες, χρόνο, διορία και σαφή προειδοποίηση να εκκενώσουν. Όσοι παρέμειναν, απλά παύουν να είναι άμαχοι.

Η ανθρωπότητα δεν θα ενδώσει στον ωμό εκβιασμό του Κακού. Θα το πατάξει με κάθε τίμημα. Αυτό είναι το χρέος όλων μας, για να επιβιώσουν η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Ανθρωπιά στον κόσμο.

Ilias Anastasiadis
(Archimandrite Romanos)