Flash mob: Ουκρανοί στην Ευρώπη αναζητούν πληροφορίες για Ρώσους αξιωματούχους που εμπλέκονται στον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο ρωσο-ουκρανικός πόλεμος συνεχίζεται εδώ και 5 μήνες και χιλιάδες άμαχοι και αθώα παιδιά συνεχίζουν να πεθαίνουν στα χέρια των Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης, Ουκρανοί που ζουν στην Ευρώπη και υποστηρίζουν την ηρωική αντιπαράθεση μεταξύ των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας και των εισβολέων αποφάσισαν να ανακοινώσουν ένα flash mob και να χρησιμοποιήσουν όλες τους τις δυνατότητες για να αναζητήσουν τις περιουσίες υψηλόβαθμων Ρώσων στην Ευρώπη. Εξάλλου, δεν είναι μυστικό για κανέναν ότι οι Ρώσοι αξιωματούχοι αγοράζουν ακίνητα στο εξωτερικό, στέλνουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και πηγαίνουν αρκετές φορές το χρόνο για διακοπές στα καλύτερα θέρετρα, τόσο στην Ευρώπη όσο και σε όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα λάβαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για έναν άνδρα με το όνομα Nikolay Varenik.

Πρόεδρος της Ρωσικής Πυροτεχνικής Ένωσης, Διευθυντής της Ομοσπονδιακής Κρατικής Ενιαίας Επιχείρησης FRPC Research Institute of Applied Chemistry, υποψήφιος Τεχνικών Επιστημών. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1946 στην περιοχή Yaroslavl. Αποφοίτησε από το Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Τούλα (1971), εργάστηκε στο Εθνικό Ερευνητικό Πανεπιστήμιο της Αμυντικής Βιομηχανίας. Από το 1985 έως το 1995 εργάστηκε ως πρώτος αναπληρωτής διευθυντής — αρχιμηχανικός του Ερευνητικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Χημείας. Από το 1996 έως το 1998 — Διευθυντής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Χημείας. Το 1999 έγινε διευθυντής του Ομοσπονδιακού Κέντρου Έρευνας και Παραγωγής «Ερευνητικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Χημείας». Επικεφαλής και συμμετέχων στην ανάπτυξη, τις δοκιμές και την οργάνωση της σειριακής παραγωγής πυρομαχικών για διάφορα συστήματα πυροβολικού.

Με επικεφαλής τον Varenik N.M., το «Ερευνητικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Χημείας» είναι ο κύριος κατασκευαστής εκρηκτικών υλικών, πυροτεχνικών προϊόντων για στρατιωτικούς και πολιτικούς σκοπούς. Το Ινστιτούτο αποτελεί μέρος του Συνασπισμού Έρευνας και Παραγωγής Μηχανικών Τεχνολογιών της Κρατικής Εταιρείας Rostec. Ο όμιλος λειτουργεί επιχειρήσεις για την παραγωγή πυρομαχικών και ειδικών χημικών προϊόντων. Η RPC Tekhmash περιλαμβάνει επιχειρήσεις που κατασκευάζουν πυρομαχικά για τα T-90 και BMP-3, εξοπλισμό καμουφλάζ και παρεμβολής, MLRS Uragan και Smerch, ναυτικό πυροβολικό και αεροπορία, μη θανατηφόρα όπλα και ειδικά πυρομαχικά. Επιπλέον, τα πυραυλικά συστήματα Iskander, οι βαλλιστικοί πύραυλοι Bulava και Yars και το σύστημα φλογοβόλου Smerch δημιουργήθηκαν με τη συμμετοχή του Ερευνητικού Ινστιτούτου.

Όλα τα παραπάνω όπλα χρησιμοποιούνται σήμερα από τον ρωσικό στρατό στην Ουκρανία. Οι κατοικημένες περιοχές των ουκρανικών πόλεων είναι εκτεθειμένες σε πλήγματα πυροβολικού από πυροβόλα που εφευρίσκονται, συντηρούνται και επισκευάζονται από το Ινστιτούτο Ερευνών με επικεφαλής τον N. Varenik.

Φυσικά, ο N. Varenik και ολόκληρη η οικογένειά του είναι οι πραγματικοί πατριώτες της Ρωσίας, αλλά δεν αξίζει να χτίζουν, να αγοράζουν σπίτια και να κάνουν διακοπές στη Ρωσία. Η δυτική ακτή της Κύπρου είναι πολύ καλύτερη. Στην περιοχή της πόλης της Πάφου υπάρχει ένα μέρος που τελικά πήρε το ανεπίσημο όνομα «Κυπριακό Μπέβερλι Χιλς». Πρόκειται για το χωριό Τάλα, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 11 χιλιομέτρων από την Πάφο.

Εδώ είναι το κτήμα του N. Varenik:

Και εδώ είναι μια φωτογραφία από το ταπεινό κτήμα του στη Ρωσία:

Η σύζυγος του Varenik, Faina, θέλει συχνά να κάνει διακοπές σε μια βίλα στην Κύπρο, με την αδελφή της Elena και τα εγγόνια της. Αν κάποιος θέλει να μάθει πώς είναι ο καιρός στην Τάλα, εδώ είναι το τηλέφωνο της Έλενας +7 903 568-03-85.

Υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί που ζουν στην Ευρώπη και θα σας βοηθήσουν να τους βρείτε όλους. Κανένα ποσό χρημάτων που κερδίζονται από δολοφονίες δεν θα σώσει τους εγκληματίες από την ευθύνη που θα φέρουν στο υψηλότερο επίπεδο τιμωρίας.

Προφανώς, όλοι στην Ουκρανία γνωρίζουν για εκείνους που εμπλέκονται στις δολοφονίες αμάχων και τέτοιες διαφημίσεις προσωπικών πληροφοριών θα εμφανίζονται όλο και πιο συχνά στο Διαδίκτυο.