Συνταράσσεται ο Ουρανός! Βοά το ιερό Αίμα των Αθώων ενώπιον του Υψηλού Θρόνου του Παμβασιλέως και Παντοκράτορος Θεού!

Σε αυτή την Ουκρανή Μάνα, που μαζί με το μικρό παιδί της πήγε να κάνει τα ψώνια της ημέρας -για συνεχίσει το δύσκολο αγώνα της επιβίωσης υπό το καθεστώς τρόμου που έχει επιφέρει η ανίερη Μοσχοβία στον Ουκρανικό Λαό- και δέχθηκε τα ρωσσιστικά πυρά των αντίχριστων Μοσχοβιτών, τι έχουν να πουν οι πάσης φύσεως και αποχρώσεως πουτινιστές;

Κατά πρώτον, οι ανίεροι ψευδεπίσκοποι και ψευτοπαπάδες των διαφόρων τοπικών Εκκλησιών -ακόμη και εντός της Ελλάδος και της ελληνόφωνης Ορθοδοξίας- που ξεδιάντροπα και αθεόφοβα υποστηρίζουν το αιρετικό αφήγημα του «ιερού πολέμου» που λάνσαρε ο Αιρεσιάρχης ψευδοπατριάρχης της Μοσχοβίας, ο ειδεχθής πράκτορας της KGB και ελεεινός έμπορας τσιγάρων και αλκοόλ, ο θεήλατος και του Ιούδα του Ισκαριώτου συνόμιλος, Κύριλλος Γκουντιάεφ.

Κατά δεύτερον, οι ξετσίπωτοι, συνένοχοι, άθλιοι και κακούργοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι και λοιποί δημοσιολογούντες, οι οποίοι εδώ και χρόνια, με επίταση τον τελευταίο χρόνο, παπαγαλίζουν τα ψευδή και προπαγανδιστικά αφηγήματα του Κρεμλίνου, με τα οποία ο Εγκληματίας Πολέμου Πούτιν και η αδίστακτη θηριώδης παρέα του πασχίζουν να δικαιολογήσουν την επιχειρούμενη κατά του Ουκρανικού Λαού Γενοκτονία.

Όλοι αυτοί, και όσοι άλλοι τυχόν δεν μου έρχονται αυτή την ώρα στο νου, τι έχουν να απαντήσουν σε αυτή την ηρωική και τραγική Μάνα με το αιματοβαμμένο παιδί στην αγκαλιά της;

Συνταράσσεται ο Ουρανός! Βοά το ιερό Αίμα των Αθώων ενώπιον του Υψηλού Θρόνου του Παμβασιλέως και Παντοκράτορος Θεού!

Και αλίμονό σας, άθλιοι! Έρχεται η Νέμεσις, η Ανταπόδοσις, η Δικαία και Αδέκαστος του Τρισαγίου Θεού μας! Αμήν! Γένοιτο!

Αρχιμανδρίτης Ρωμανός Αναστασιάδης